Joranda "part en progrés, no destorbeu"

Dissabte passat 01/06 varem assistir a la jornada "part en progrés, no destorbeu" organitzada per l'As. Dóna Llum i on vam tenir l'honor i privilegi d'escoltar diferents professionals, des de llevadores, pediatres, ginecòlogues, psiquiatres i mamàs!! va ser fantàstic veure com entre tots, entre totes, estem en el camí de prendre consciència, consciència del que és ser mares i pares i amb aquesta consciència buscar informació, professionals, etc. que ens acompanyin durant el part, el naixement de les nostres filles i fills.

és fantàstic estar tots plegats units entorn al respecte, la confiança i l'empoderament. Les dones podem, els nostres cossos saben, els bebès saben, neixen sabent com venir, hem de tenir els sentits ben oberts per poder seguir-los, escoltar-los.

Gràcies Emilio, José M., Lucía, Laura, Emilio, Cristina, Meritxell, Adela, Esperanza i espero no oblidar-me cap, és imprescindible unir-nos i entre totes i tots podrem canviar el món, segur!! com diu Michel Odent, canviant la manera de néixer.




 
 


EL pasado sábado 01/06 asisitimos a la jornada "part en progrés, no destorbeu" organizada por la As. Dona Llum y donde tuvimos el honor y privilegio de escuchar distintos profesionales, desde comadronas, pediatras, ginecólogas, psiquiatras y mamás!! fue fantástico ver como entre todos, entre todas, estamos en el camino de tomar consciencia, consciencia de lo que es ser madres y padres y con esta consciencia buscar información, profesionales, etc. que nos acompañen durante el parto, el nacimiento de nuestras hijas e hijos.

es fantástico el estar tod@s unido entorno al respeto, la confianza y el empoderamiento. Las mujeres podemos, nuestros cuerpos saben, los bebés saben, nacen sabiendo como venir, debemos tener los sentidos bien abiertos para poder seguirlos, escucharlos.

Gracias Emilio, José M., Lucía, Laura, Emilio, Cristina, Adela, Esperanza y espero no olvidarme ninguno, es imprescindible unirnos y entre todas y todos podremos cambiar el mundo, seguro!! como dice Michel Odent, cambiando la manera de nacer.

+info aida@gurumaji.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario