Criança


Avui en dia tenim una necesitat d'etiquetar-ho tot, de justificar-nos i de buscar quina és la manera que es porta ara en quant a criança. La criança m'apasiona, és el moment més meravellós que m'ha donat la maternitat, és un dia a dia on em trobo, on em conec i on conecto amb el meu més profund.

La criança respectuosa, amb límits, consentida? La criança hauria de ser la manera en que acompanyem els nostres fills i filles pel camí de la vida, hauria de ser la manera més senzilla, més natural, més respectuosa i amorosa que tenim d'estar amb els nostres nadons, no necessitaria ésser etiquetada ni ennomenada, tampoc justificada i que cada mare, nadó, cada família fes alló amb el que es sentís més cómode, més feliç i sa!



Dins de totes les activitats dirigides a famíies, mares i nadons, nens i nenes, tenim el grup de trobada. un grup d'acompanyament a la criança, una nova tribu per a les noves mares i nadons, on cada setmana tractem diferents temes, en aquestes tractem temes ja definits, però sempre, SEMPRE, donem prioritat si alguna mami vol o necesitar comentar quelcom. És un espai on no només les mares comparteixen, sino també on els nens i nenes, es troben amb d'altres nadons i interactuen, es miren, observen, riuen, comparteixen estona i alguna que altre activitat. En cada trobada s'entrega documentació, articles, bibliografia, etc. entorn al tema que es tracta, així com moltes experiències, vivències, etc. que entre totes tenim i aportem al grup, a la tribu.

Tenim també una biblioteca de més de 20 llibres sobre criança, maternitat, dona.. que estan a l'abast de qualsevol família usuària del grup i que podeu intercanviar, comentar, etc. juntament amb una bibliografia molt i molt extensa sobre maternitat, dona, família, nens, etc.

Totes aquestes trobades són un punt de trobada entre mares i nadons des dels 0 mesos fins als dos anys, moltes vegades, són espais on pots expresar, compartir i gaudir, on al estar tu tranquil.la gaudint de la companyia i una bona infusió el nadó també se sent relaxat, tranquil i curiós.