Qui sóc?


El Camí de la maternitat i la criança comença amb el naixement d'una mare, d'un fill i d'una família. És una oportunitat per descubrir, conéixer, créixer i compartir.

Sóc Aida, filla, mamu des del 2003 i mare des del 2007 i una apasionada de la criança. M'he format amb la Associació Mares Doules, Michel Odent, Liliana Lammers, Rosa Jové, Carlos González, Gemma Baulies i molts d'altres grans professionals entre ells Laura Gutman, Enrique Blay, Luis Ruiz, Nils Bergman, etc. Continuo buscant i aprenent cada dia, a través de la meva filla i de les mares i nadons que m'envolten.

Caminar acompanyades intercanviant, experimentant i nutrint-nos serà un aprenentatge vital, i un privilegi.

Gurumaji per a mi no és només un projecte, sinó una manera d'entendre i veure la vida de que vaig néixer com a mare, amb els ulls, la il.lusió, la delicadesa, tendresa i la ingenuïtat de la Nora i el que ella m'ha aportat. és voler recordar a les mares, als fills, que escoltin el seu instint, que es guiïn pel seu cor, que es deixin guiar pels seus nadons. Ningú coneix millor un nadó que la seva mare, i ningú no pot ensenyar-nos més sobre nosaltres mateixes que els nostres fills i filles. Ha estat, i és, un camí meravellós d'aprenentatge, de descoberta, d'emocions i de caminar, i espero, desitjo de tot cor, que no acabi mai!!



Gràcies per haver arribat fins aquí!! 




El Camino de la maternidad y la crianza empieza con el nacimiento de una madre, de un hijo y de una familia. Es una oportunidad para descubrir, conocer, crecer y compartir.

Soy Aida, hija, mamu desde 2003 y madre desde 2007 y una apasionada de la crianza. Me he formado con la Asociación Mares Doules, Michel Odent, Liliana Lammers, Rosa Jové, Carlos González, Gemma Baulies y muchos otros grandes profesionales entre ellos Laura Gutman, Enrique Blay, Luis Ruiz, Nils Bergman etc. Continúo buscando y aprendiendo cada día, a través de mi hija y de las madres y bebés que me rodean.

Caminar acompañadas intercambiando, experimentando y nutriéndonos será un aprendizaje vital, y un privilegio.

Gurumaji para mí no es sólo un proyecto, sino una manera de entender y ver la vida desde que nací como madre, con los ojos, la ilusión, la delicadeza, la ternura y la ingenuidad de Nora y lo que ella me ha aportado. Es querer recordar a las madres, a los hijos, que escuchen su instinto, que se guíen por su corazón, que se dejen guiar por sus bebés. Nadie conoce mejor a su bebé que su madre, y nadie puede enseñarnos más sobre nosotras mismas que nuestros hijos e hijas. Ha sido, y es, un camino maravilloso de aprendizaje, de descubrimiento, de emociones y de andar, y espero, deseo de todo corazón, que no acabe nunca!!


Gracias por haber llegado hasta aquí!!